Zelf uitgeven!

Zelf Uitgeven     Bestel hier

Waarin een kleine uitgever groot kan zijn

De Beurs van Kleine Uitgevers, de jaarlijkse boekenbeurs die wordt gehouden in Paradiso, is een bijzonder fenomeen dat al tientallen jaren bestaat, in weerwil van (of juist dankzij) alle veranderingen in de uitgeverswereld.
Een groot aantal uitgevers dat jaarlijks aan de Beurs deelneemt, presenteert zichzelf in Zelf uitgeven! Waarin een kleine uitgever groot kan zijn. Wie zijn deze uitgevers met hun bijzondere uitgaven? Wat is klein uitgeven? Bestaat dat eigenlijk wel? En willen die uitgevers klein blijven? Deze en andere prangende vragen worden in dit boek beantwoord.
Ook zijn er enkele beschouwingen van kenners van het boekenvak opgenomen: over het fenomeen van de Beurs van Kleine Uitgevers, door Anton de Goede; over zelfstandig uitgeven in deze tijd van schaalvergroting, door Laurens van Krevelen, en over de verhouding tussen boekhandel en kleine uitgeverij, door Maarten Asscher.

Zelf uitgeven! is een boek voor iedereen die in boeken en het uitgeversvak is geïnteresseerd en voor degene die een stille wens koestert om zelf te gaan uitgeven.